По повод велигденските празници во склоп на училиштето беше организиран настан за избор на најубаво велигденско јајце. Наградени се и пофалени ученици од одделенска и предметна настава.

 

 

veligden 2018 01

 

veligden 2018 03

 

veligden 2018 02

 

veligden 2018 05

 

veligden 2018 04

 

veligden 2018 07