Почитувани колешки, колеги, вработени.

Владата на Република Северна Македонија на денешната 15-та редовна седница ја разгледа информацијата на Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за управување со кризи, за преземање дополнителни и заострени мерки и активности, за превенција од ширење на Корона вирусот, по сугестија на Комисијата за заразни болести на Министерството за здравство.

Повеќе...